+30-6987-128554

Αναβρυτή, Μυστράς, Λακωνία 23100, Ελλάδα

Menu

Κράτηση τώραΠότε θα θέλατε να μείνετε μαζί μας;

29/01/2022
30/01/2022

Ξενώνας Αρχοντικό

Περιτριγυρισμένος από το πανέμορφο Ταΰγετο και με εκπληκτική θέα, ο Ξενώνας Αρχοντικό , καλωσορίζει τους επισκέπτες του, προσφέροντας ένα ζεστό, οικογενειακό, φιλόξενο περιβάλλον σε συνδυασμό με την εξαιρετική κουζίνα και τη φύση.

Χτισμένο σε 800μ. υψόμετρο, στο κέντρο της όμορφης, καταπράσινης Αναβρυτής, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Στο χωριό θα βρείτε πολλές πηγές με τρεχούμενο νερό από τον Ταΰγετο και οι δρόμοι και τα μονοπάτια είναι ιδανικά για μια περιπάτους στην φύση. Το Αρχοντικό προσφέρει 5 δωμάτια, όλα με δικό τους χαρακτήρα και υπέροχη θέα από το μπαλκόνι.

Το Αρχοντικό είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή, μπορείτε να απολαύσετε τα ζωηρά χρώματα κατά τη διάρκεια της άνοιξης, τα χιονισμένα τοπία κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή το δροσερό φθινόπωρο. Αν αγαπάτε πεζοπορία, η Αναβρυτή διασχίζεται από πολλά τοπικά μονοπάτια του Ταϋγέτου, αλλά και από το γνωστό Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4.

Δωμάτιο Λακκώματα
Πολυτελή δωμάτια
Χώρος χαλάρωσης
Χαλαρωτική γωνιά
Δωμάτιο Σταλός
Άνετα δωμάτια
Delicious, home-cooked dinners with recklessly bountiful quantities of rose wine. Thrilled to visit and desperately sad to leave. Massively recommended.
Justin, UK
This was an incredible experience! I highly recommend paying for the additional dinner meal, if it is offered; It's a once in a lifetime location and home, quiet and off the main path.
Maren, Canada
Visiting this guesthouse is like visiting your beloved family members after a long absence. We felt so welcome!
Michal, Israel
×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from Guesthouse Arhontiko.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time