+30-6987-128554

Αναβρυτή, Μυστράς, Λακωνία 23100, Ελλάδα

Menu

Δραστηριότητες

Ο Ταΰγετος είναι φανταστικός για ορειβασία ή ποδήλατο.
Είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στην φύση..

Η τοποθεσία του ξενώνα είναι το ιδανικό μέρος για υπαίθριες δραστηριότητες στον Ταΰγετο. Μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια, που διασχίζουν Αναβρυτή, για αρχάριος και πιο έμπειρους ταξιδιώτες. Το Αρχοντικό είναι η βάση σας για να εξερευνήσετε τον Ταΰγετο.
Περιπέτεια στον Ταΰγετο

Περιπέτεια στον Ταΰγετο

Υπάρχουν επιλογές για πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, διάσχιση φαραγγιών, ακόμη και διαδρομές για Jeep Safari. Από εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, διασχίζοντας τον Ταΰγετο, ή να περπατήσετε προς το Καταφύγιο του Ταϋγέτου και την ψηλότερη κορυφή, τον Προφήτη Ηλία. Με περισσότερα από 10 μονοπάτια πεζοπορίας και 2 φαράγγια, οι επιλογές είναι ατελείωτες!
Εμπειρία & Ασφάλεια

Εμπειρία & Ασφάλεια

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον Ταΰγετο, ο πιστοποιημένος μας Οδηγός Βουνού , θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι για σας. Υπάρχουν επίσης η δυνατότητα να σας συνοδέψει για να διασφαλίσει ότι θα είστε πάντα ασφαλής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας σας στον Ταΰγετο. Ξεκινήστε το ταξίδι σας σήμερα, χωρίς άγχος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

From *
To *
Number Of People *
Name *
Email *
Phone *
Notes

Αν ψάχνετε για ένα πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες, το Αρχοντικό βρίσκεται μόλις 14 χιλιόμετρα από κάστρο του Μυστρά, το Μουσείο Ελιάς και την αρχαία Σπάρτη.