Πεζοπορία Μυστράς - Αναβρυτή

Duration: 3 Hours
From: Μυστράς, Λακωνία
To: Αναβρυτή, Λακωνία
Languages: Ελληνικά
Scale: 3 - 15 people
Tour size: 10
Transportation: Αυτοκίνητο
Πεζοπορία στο Ε4 από τον Μυστρά στην Αναβρυτή. Μία μικρή διαδρομή 2:30 ωρών για μικρούς και μεγάλους, από την πλατεία του Μυστρά, στο μοναστήρι της Φανερωμένης, και από εκεί στην Αναβρυτή.


Περιγραφή Διαδρομής

Ξεκινάμε την πεζοπορία μας από την κεντρική πλατεία του Μυστρά. Το μονοπάτι Ε4 είναι εύκολο, και η ανάβασή μας έχει διάρκεια περίπου 2:30 ώρες. Ακολουθούμε το μονοπάτι, έως την πρώτη μας μεγάλη στάση, στο μοναστήρι της Φανερωμένης. Κατά την στάση, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν τα όμορφα σημεία του μοναστηριού και την θέα. Συνεχίζουμε την την Αναβρυτή, όπου και τελειώνει η διαδρομή μας, στην πλατεία του χωριού. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα, επιστροφής στην Σπάρτη.

From / per person

Booking
Total:
€ 20.00
It is not available at this moment
10 participants left
Departs at
11:00:00

Need help booking? Talk to us!

+306987128554 info@kaneltrekking.gr
Important information
Συνοδεία από τον Οδηγό βουνού μας και μεταφορά από την Αναβρυτή πίσω στην Σπάρτη.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται εξοπλισμός. Κάθε συμμετέχον θα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με ότι χρειάζεται. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά στην τοποθεσία έναρξης της πεζοπορίας.
Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως και 7 ημέρες πριν την ημέρα της πεζοπορίας, χωρίς έξτρα χρέωση. Τα group, μπορούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους, έως και 7 ημέρες πριν την εκδρομή, με κόστος 40% του συνολικού ποσού. Για ακυρώσεις εντός 7 ημερών από την εκδρομή, υπάρχει χρέωση 100%. Σε όλες της επιστροφές χρημάτων μέσω PayPal, μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις από τον πάροχο.
Greece EOT
GNTO Reg. No.: 1248Κ112Κ0351801

Contact

Guesthouse Arhontiko

Anavryti, Mystras, Lakonia 23100, Greece
Online payments:
paypalvisamastercardmaestromaestro

Powered by © by SimpleApps™. All rights reserved.